Число душі покаже ваші справні бажання і допоможе скоригувати долю: як його визначити

Для того, щоб пізнати себе, виявляти свої приховані таланти та здібності, дізнатися ключові завдання та цілі в житті, люди використовують нумерологію. Цей інструмент допомагає надати життю правильного змісту та напряму, скоригувати подальшу долю.

Важливим числом для кожної людини є число душі, або число душевного прагнення. Воно виконує функцію маяка, який скеровує людину по життю, і допомагає дізнатися внутрішню сутність і справжні бажання.

Як обчислити число душі

Для обчислення необхідно скласти числові значення голосних імені, по батькові та прізвища людини. Якщо виходить двозначне значення, потрібно скласти ці цифри. У результаті має бути одне число, яке і буде числом душі.

Значення голосних букв прізвища, імені та по батькові:

А – 1, Е – 6, Ю – 5, І – 1, О – 7, У – 3, Е – 4, Я – 6, И – 2.

Розглянемо приклад: Ткаченко Ірина Петрівна

1+6+7+1+2+1+6+1+1 = 26; 2+6 = 8 – це число душі.

Число душі – 1

Ці люди перебувають під заступництвом Сонця, яке вселяє силу, стійкість та непохитність. Душа постійно спрямована вгору, тому успіх може прийти в будь-який сфері. Важливо нікому не давати збити себе з обраного шляху та не слухати чужих порад. Головне – довіритися собі та Всесвіту.

Число душі – 2

Заступником цих людей є Місяць, якій наділяє спокійним та врівноваженим характером. Головні козирі – дипломатичність та тактика. Щоб досягнути бажаного і втілити ідеї в життя, людям-двійкам потрібна підтримка, надійний супутник по життю. Ці люди потребують підживлення енергією, в чому можуть допомогти медитації та заняття спортом. Головне завдання — навчитися рішучості та стати на шлях самопізнання.

Число душі – 3

Знаходячись під владою Юпітера, ці люди наділяються активністю та вмінням тримати себе в їжакових рукавицях. Вони з дитинства усвідомлюють, чого хочуть, тому рішучо йдуть до мети, старанно працюють на благо майбутнього. При цьому через постійну напругу можуть виникнути проблеми зі здоров'ям. Тож варто знаходити час для розслаблення. Не можна надто витрачати свої ресурси.

Число душі – 4

Людьми з цим числом душі керує тіньова планета Раху. Вони часто відчувають нудьгу та песимізм, тому шукають розваги, ображаються на цілий світ і часом зриваються на близьких. Найкращим рішенням для них може стати праця на самоті, адже єдине, що викликає справжній інтерес – це улюблена справа. Терплячість і сміливість допоможуть досягти високих результатів.

Число душі – 5

Люди-п’ятірки перебувають під захистом Меркурія. Вони не роздумуючи можуть погодитися на будь-яку авантюру, а потім довго розхльобувати наслідки. Намагаються спробувати себе у багатьох сферах. Головні козирі – хитрість і дотепність, які допомагають побудувати потрібні контакти з людьми і досягати власних цілей. Але варто навчитися поважати бажання інших та не використовувати маніпуляції.

Число душі – 6

Цими людьми опікується Венера, яка наділяє безпосередністю, творчім мисленням, волелюбністю. Поезія, музика та живопис — ось що постійно їх має оточувати, адже вони відчувають потребу в насолоді прекрасним. Ці люди здатні заражати оточуючих енергією творення. Проте якщо щось піде не за їхнім сценарієм, вони можуть швидко згаснути. Потрібно працювати над організованістю і навчитися доводити справи до кінця.

Число душі – 7

Люди-сімки знаходяться під впливом тіньової планети Кету. Число 7 – священне, воно є основою світобудови (пригадайте кількість днів тижня, кольорів веселки, нот тощо). Тому ці люди наділяються сакральними знаннями про цей світ, мають розвинену інтуїцію, креативність. Також вони часто бувають сентиментальними і романтичними. Сімки здатні знайти потрібний ключ у вирішенні будь-якого питання. Єдине, що може їм завадити, – думки про те, що думають про них оточуючі.

Число душі – 8

На цих людей впливає Сатурн, який вселяє філософське мислення, прагнення матеріального благополуччя та відокремленість від суспільства. Це люди одинаки, які самі собі на думці. Комусь вони можуть здатися надто холодними, жорсткими та дещо занудними. Але в них є великий хист до керування, і це допомагає досягати стрімкого успіху в кар'єрі та бізнесі. При хорошому настрої вони можуть допомагати оточуючим.

Число душі – 9

Це люди планети Марс, які вирізняються потужним душевним і фізичним потенціалом, інтелектуальними здібностями та здатністю розуміти таємниці буття. Для них відкриті всі шляхи, але часто вони довго не можуть визначитися з метою та дорогою, через що стають запальними і незадоволеними собою. Ті дев’ятки, які обирають акторську сферу, стають популярними. Глядачів невідворотно вабить їхній вогник душі. Але надто багато енергії вони можуть витрачати на самоаналіз, що пригальмовує просування вперед.

Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment